На Одещині затримали підозрюваного у вбивстві військовослужбовця, тіло якого виявили на вулиці перехожі

На Одещині затримали підозрюваного у вбивстві військовослужбовця, тіло якого виявили на вулиці перехожі

Подільські поліцейські затримали мешканця Одещини, якого підозрюють у вбивстві військовослужбовця. Про це повідомили у ГУНП в Одеській області, передає інформаційна агенція «Юг.Today».

Нагадаємо, вчора, 8 березня, близько сьомої години ранку, тіло військовослужбовця виявили випадкові перехожі. Правоохоронці зазначають, що військового 1989 року народження виявили з ознаками насильницької смерті.

Поліцейські розпочали провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України та провели низку оперативно-розшукових заходів та слідчих дій, в результаті яких оперативно викрили зловмисника.

Повідомляється, що підозрюваний у скоєному зізнався. Фігуранта  затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про  повідомлення йому про підозру в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині та обрання запобіжного заходу. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.



Загрузка...