Не морквою єдиною: як приготувати пікантний буряк по-корейськи(фото)
30 марта в 14:09
Буряк – це універсальний овоч, без якого неможливо уявити українську кухню. Його додають до борщу, використовують у вінегреті, оселедці під шубою, готують салати та навіть десерти.
Але сьогодні ми пропонуємо приготувати буряк у зовсім іншому стилі – по-корейськи. Це пікантна, ароматна закуска з яскравим смаком, яка чудово доповнить як повсякденний, так і святковий стіл. Рецептом з нами поділилися на Intagram-сторінці "talli_sun".
Як приготувати буряк по-корейськи
Інгредієнти:
- морква – 500 г;
- буряк – 500 г;
- сіль – 1 ч. л.;
- цукор – 3 ст. л.;
- коріандр – 1,5 ч. л.;
- часник – 4-5 зубчиків;
- перець – 0,5 ч. л.;
- яблучний оцет – 5 ст. л.;
- олія – 4-5 ст. л.;
Спосіб приготування:
1.Моркву та буряк почистити, натерти дрібною соломкою.
2.Викласти в миску, додати сіль, цукор, коріандр, перець, часник, оцет.

3.На сковороді добре нагріти олію і вилити на спеції, перемішати.

4.Залишити трохи настоятися (хвилин 20-30) і можна їсти!
Джерело: Телеграф
Загрузка...