Накликаєте хвороби, але справа не тільки в цьому: чому не можна говорити "на здоров'я"

Накликаєте хвороби, але справа не тільки в цьому: чому не можна говорити "на здоров'я"

Людські взаємини практично неможливі без обміну чимось - часто ми комусь щось даємо або позичаємо, так само чинять і люди стосовно нас. УНІАН з'ясував, у якому випадку кажуть "на здоров'я" і чому не можна так робити.

Чому не можна говорити "на здоров'я" - думка езотериків

Експертка з езотерики з псевдонімом "Зеленоока відьма" спеціально для УНІАН розповіла, чому не можна говорити "на здоров'я", якщо вам за щось подякували. Вважається, що на підсвідомому рівні ви віддаєте свою енергію людині і своє здоров'я. Частинка "на" інтерпретується як "бери", таким чином ми зливаємо іншій людині всі наші блага.

Сучасна відьма Кіра Чорна згодна з цією думкою, крім того, вона пояснила витоки цієї прикмети:

Це пішло ще з давніх часів, і вважається так, що коли людина говорить "на здоров'я" у відповідь, вона віддає - на здоров'я, на благополуччя.

Наприклад, коли ви вимовляєте "на пам'ять", то ви говорите людині: "Це тобі на пам'ять". Мовляв, на тобі щось, щоб ти мене пам'ятав. Тут так само: на тобі моє здоров'я, на тобі мою удачу. Усі слова мають значення. Важливо пам'ятати про те, що все, сказане вами, матиме значення саме так, як ви скажете - слова мають силу.

Якщо людина говорить "дякую" - це означає, що людина просить спасіння, тобто "спаси Боже". Якщо вона вимовляє "дякую", то вона буквально дарує благо тому, до кого звертається. Якщо ви не знаєте, як замінити фразу "на здоров'я", то краще говорити саме "дякую" або "дякую". У разі, коли зовсім не виходить себе зупинити й хочеться сказати "на здоров'я", то бажано це вимовляти тільки на адресу близьких людей, яким ви справді бажаєте здоров'я.

Сила слова активується тільки тоді, коли ви в це вірите. Навіть якщо ні, то слова все одно мають значення - без віри, але з енергетичним посилом, результат буде відчутним.

Чому не можна говорити "на здоров'я" ще - інші прикмети

У народі вважається, що не можна говорити "на здоров'я", коли людина вживає їжу. Приміром, якщо вам подякували за смачний обід чи вечерю, ліпше сказати "будь ласка", інакше людина разом з їжею ніби "з'їсть" своє здоров'я. Також вважається, що це словосполучення може спрацювати, як пристріт - щойно ви сказали про здоров'я, бажаючи його побільше для людини, вона одразу ж почне відчувати проблеми із самопочуттям.

З огляду на ці правила, варто запам'ятати - найкраще просто говорити "спасибі" або "дякую", якщо вам щось дають, а ви дякуєте. У разі, коли віддаєте ви і дякують вам, нейтральним словом буде "будь ласка" або "будьмо здоров'я" без частки "на", тоді жодного негативного ефекту від сказаного не буде.



Загрузка...