СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ДЛЯ ЖІНОК, ЯКІ ОПИНИЛИСЬ У НОВИХ УМОВАХ ЖИТТЯ(фото)

СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ ДЛЯ ЖІНОК, ЯКІ ОПИНИЛИСЬ У НОВИХ УМОВАХ ЖИТТЯ(фото)
11 вересня 2024 року в Ком’юніті Центрі громадської організації «Жива-Я» в Ізмаїлі заступник начальника відділу рекрутингу та взаємодії з роботодавцями Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості Емма Евель у невимушеній атмосфері провела цікавий семінар для жінок, яким довелося покинути місця свого постійного проживання та знайшли прихисток в Ізмаїлі.
Жінки зацікавлено сприйняли інформацію семінару «Як мікрогранти на власну справу та компенсаторні програми витрат на оплату за працевлаштування допомагають переселенцям влаштувати свою долю за новим місцем проживання».
Інформація про державну програму мікрогрантів «Власна справа» була викладена у цікавій формі з наведенням прикладів успішної реалізації їх в Ізмаїлі та інших містах Одеської області.
Семінар пройшов у розслабленій, дружній атмосфері. Учасники задавали слушні питання, ділилися випадками з власного життєвого досвіду.
Вдячні представникам Ком’юніті Центру громадської організації «Жива-Я» за надану поміч у організації цього семінару. Цей захід було проведено в рамках укладеної угоди про співпрацю ГО «Жива-Я» та Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості.
Добірка корисних посилань:
• перелік актуальних та зареєстрованих вакансій з банку даних Ізмаїльської служби зайнятості http://izmailcz.com.ua/shukacham-roboti/vakansiji
• телеграм канал «Вакансії Ізмаїльщини» https://t.me/izmail_vakansiy
• ваучер на навчання https://voucher.dcz.gov.ua/
• підтвердження неформального навчання https://www.dcz.gov.ua/profnavch/noformal
• грант на власну справу https://www.dcz.gov.ua/people/micro
Для отримання детальної інформації, та індивідуальних консультацій, звертайтесь до підрозділів Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості:
- в Ізмаїлі, пр. Незалежності, 32, або за телефоном (097) 008-77-67;
- у Вилкове, вул. Петра Сагайдачного, 13, або за тел. (068) 518-71-35;
- у Кілії, вул. Миру 60А, або за телефоном (068) 867-80-33;
- у Рені, вул. Соборна, 78 А, або за телефоном (063) 408-77-01.
Ми готові допомогти вам!


Загрузка...