Спортивне життя в Ізмаїлі завдяки мужності, самовідданості та героїзму наших Сил безпеки та оборони не припиняється – попри повномасштабну воєнну агресію росії проти України(фото)

Спортивне життя в Ізмаїлі завдяки мужності, самовідданості та героїзму наших Сил безпеки та оборони не припиняється – попри повномасштабну воєнну агресію росії проти України(фото)
Так, в міському Палаці спорту 13 та 14 вересня відбувся II традиційний турнір з баскетболу пам’яті Заслуженого тренера України Валентина Полякова - Заслуженого тренера України, судді всесоюзної та національної категорій, талановитого наставника. Його вихованці сьогодні грають у командах вищої та суперліги, працюють на тренерських посадах, викладають у вищих навчальних закладах фізичної культури і спорту. Комісар ФБУ, член Одеської обласної федерації баскетболу, Валентин Васильович зробив неоціненний внесок в розвиток баскетболу як в Бессарабії, так і в Україні та за її межами, вчив любити життя та поважати спорт, вміти думати самому, прислухатись до інших та ніколи не гальмувати перед труднощами.
Учасниками змагань стали спортсмени з Ізмаїлу, Рені та Кілії – юнаки 2009 року народження та молодше і дівчата 2010 року народження і молодше.
Всіх учасників заходу від імені Ізмаїльської міської ради та її виконавчого комітету привітав заступник Ізмаїльського міського голови Сергій Лузанов та подякував Силам безпеки та оборони країни за можливість дітям рости і розвиватися, займатися спортом та прославляти нашу Україну на спортивних майданчиках світу. Прикрасою урочистого відкриття заходу став виступ вихованок відділення художньої гімнастики Ізмаїльської ДЮСШ (тренери - Надія Ейсмонт і Ольга Давидова).
За підсумками ігор дівчата з Кілії посіли третє місце, Рені - друге місце. У хлопці з Рені – на третьому місці, з Кілія – на другому, а перші місця посіли команди Ізмаїла. Урочисте нагородження переможців турніру провели заступник Ізмаїльського міського голови Сергій Лузанов, донька Валентина Полякова Владислава Могильна та очільниця відділу фізичної культури і спорту Ізмаїльської міської ради Тетяна Морій.
В суботу в спорткомплексі «Виставка» майже сто борців віком від 2008 року та молодше зібрались на Відкриту першість міста Ізмаїл з вільної боротьби серед кадетів та юнаків з нагоди Дня фізичної культури та спорту. Змагання «вольників», присвячені поточному святу, стали давньою традицією відділення вільної боротьби Ізмаїльської ДЮСШ. Як вважає тренер борців Микола Славов, подібні змагання допомагають спортсменам оцінити власний рівень підготовки та набути власне досвіду змагань. Особливо важлива участь у таких заходах для маленьких спортсменів, які тільки починають свій шлях у спорті.
Урочисте нагородження переможців Відкритої першості провели заступник Ізмаїльського міського голови Сергій Лузанов та очільниця відділу фізичної культури і спорту Ізмаїльської міської ради Тетяна Морій.
А волейболісти провели дводенний турнір: в суботу та неділю відбувся Відкритий Кубок Ізмаїльської міської федерації волейболу з пляжного волейболу. Його учасниками стали 8 жіночих та 10 чоловічих команд з міст Ізмаїл та Болград, а також с.Суворове. Спортсмени змагались на двох майданчиках –біля Діорами в житловому масиві Фортеця та на базі відпочинку «Дунай-Татару». Величезне бажання провести турнір, схоже, скоректувало прогноз погоди – учасники змогли відіграти турнір до початку зливи. Щодо підсумків, то у жінок ІІІ місце виборола команда «Афіни» (клуб «Фанат»), ІІ місце - команда «Вогонь» (клуб «Бессарабія»), І місце - команда «Відлуння» (клуби «Авангард» та «Фанат»). У чоловіків ІІІ місце виборола команда «Дикі» («Бессарабія»), ІІ місце - команда «РС» (клуб «Авангард»), а І місце - команда «АВ», що представляє клуб «Авангард».
…Спортивне життя міста та тренувальний процес продовжуються.
Кожен захід, кожне досягнення, кожний успіх в умовах воєнного стану можливий завдяки мужності та безперервному героїзму наших Захисників та Захисниць, які протистоять російським окупантам.
Кожен захід, кожне досягнення, кожний успіх в умовах воєнного стану є свідченням незламності українського народу.
Ми сильні. Ми єдині.
Ми Переможемо!
Слава Україні!
На зображенні може бути: 3 людини
На зображенні може бути: 9 людей, люди грають у волейбол та текст
На зображенні може бути: 3 людини, люди грають у волейбол, люди грають у баскетбол та текст
На зображенні може бути: 5 людей, люди грають у волейбол та текст
На зображенні може бути: 4 людини та текст
На зображенні може бути: 12 людей та текст
На зображенні може бути: баскетбол та текст
 


Загрузка...