"Як Митрофанчик до школи пішов" на сцені Ізмаїльського Палацу культури

"Як Митрофанчик до школи пішов" на сцені Ізмаїльського Палацу культури

До вашої уваги фоторепортаж з вистави "Як Митрофанчик до школи пішов", яка проходила у Палаці культури ім. Т. Г. Шевченка 15 вересня.

Дивовижний світ казкі зібрав дітей і дорослих - був анщлаг! Скільки було пригод, радості та несподіванок! 

  

- Це наш театральний подарунок не лише першокласникам, а й усім, для кого цього року пролунав шкільний дзвінок, а також їхнім батькам, бабусям, дідусям та всім добрим людям! - каже режисер дітячего театру "Едельвейс" Ольга Герасимова.

Гноміки, Кащій Безсмертний, лісові Кікімори, ледарки - Двійки, цариця Знань та найбезграмотніший учень Митрофанчик - всі раділи зустрічі зі школярами Ізмаїлу.

- Вистава створюється командою, командою однодумців, рівних за духом людей, які розуміють: "навіщо вони тут" і готові пройти цей шлях чесно, - каже режисерка Ольга Маколаївна. -  Потрібно багато віддавати - і це зовсім не просто, і ти вчишся цьому на кожній репетиції, на кожній зустрічі. Щоразу, знову і знову, ти маєш затверджуватись на цьому Просторі... Іноді це просто нестерпно, хочеться втекти звідси, "зачинивши всі двері за собою"...
Але цей драйв, цей магічний сплеск енергії, це непорушне партнерство гри, накриває тебе з головою і ти отримуєш якісь нові, невідомі для тебе сили і переживаєш незабутні моменти Щастя!
Дорогі, мої актори – цей текст я присвятила Вам! Ви гарні, талановиті, працьовиті та кохані! Нехай удача буде на вашому боці, нехай Сцена зустрічає Вас з радістю - і ви виходите, щоб стати найщасливішими та потрібнішими! 
Грати – легко!
 
Фото Юлії Смірнової
За матеріалами інтернет-ресурсів підготувала Оксана Картельян,
"Як Митрофанчик до школи пішов" на сцені Ізмаїльського Палацу культури"Як Митрофанчик до школи пішов" на сцені Ізмаїльського Палацу культури"Як Митрофанчик до школи пішов" на сцені Ізмаїльського Палацу культури"Як Митрофанчик до школи пішов" на сцені Ізмаїльського Палацу культури"Як Митрофанчик до школи пішов" на сцені Ізмаїльського Палацу культури"Як Митрофанчик до школи пішов" на сцені Ізмаїльського Палацу культури"Як Митрофанчик до школи пішов" на сцені Ізмаїльського Палацу культури"Як Митрофанчик до школи пішов" на сцені Ізмаїльського Палацу культури"Як Митрофанчик до школи пішов" на сцені Ізмаїльського Палацу культури
 


Загрузка...