ДОПОМАГАЄМО У КОМПЛЕКТУВАННІ ВАКАНСІЙ(фото)

ДОПОМАГАЄМО У КОМПЛЕКТУВАННІ ВАКАНСІЙ(фото)
12 вересня 2024 року відбулась цікава для Ізмаїльської філії Одеського обласного центру зайнятості та ПрАТ «Ізмаїльський целюлозно-картонний комбінат» подія. Для 12 безробітних, які виявили попередню зацікавленість в актуальних вакансіях підприємства, була організована екскурсія до Ізмаїльського целюлозно-картонного комбінату. Це добре знане в Ізмаїлі містоутворююче підприємство понад півстоліття виробляє картону тару і листовий гофрокартон.
По приїзду на майданчику підприємства (який неформально робітники назвали Версалем) автобус з візитерами зустрічали директор підприємства Віталій Добренков та начальник відділу кадрової роботи Тетяна Мідяновська. Очільник підприємства розповів історію започаткування діяльності та сучасне життя підприємства, ознайомив з асортиментом продукції та з вакансіями на виробництві. Віталій Добренков зазначив, що за останні два роки підприємство інвестувало у модернізацію виробництва понад 40 млн грн з власних коштів. Середня зарплата на підприємстві поступово зростає та знаходиться на рівні 13,5 тис. грн, що відповідає середньому рівню оплати праці у ізмаїльських роботодавців. Але керівництво націлене на подальше збільшення витрат на оплату праці своїх працівників, щоби зробити розмір зарплати більш привабливим.
Після інструктажу з техніки безпеки, начальники двох основних виробничих цехів провели екскурсію виробництвом. Відвідали цехи підприємства, зокрема цех з виробництва паперу та картону, основною сировиною якого є макулатура, яка поставляється з України і Молдови. Тим самим комбінат робить чималий внесок в переробку вторинної сировини.
Цех з виробництва гофрокартону здійснює випуск пакувальних ящиків для різних товарів. У безробітних була можливість спробувати свої сили і здібності та потренуватися біля деяких станків.
Підприємству потрібні: розмелювач макулатури, сушильник картоноробної машини, інженер-технолог (паперове виробництво); службовець на складі (комірник); знімач целюлози, паперу, картону та виробів з них, електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування; укладальник-пакувальник, різальник картону, інженер-технолог (хімічні технології), водій навантажувача, слюсар-ремонтник, фрезерувальник, токар, сортувальник паперового виробництва, начальник відділу охорони праці, механік цеху.
Для працевлаштованих осіб підприємство пропонує повний соціальний пакет, безоплатне навчання на виробництві, безоплатне проживання у гуртожитку для переселенців та іногородніх , безоплатний проїзд автобусами підприємства до роботи та додому, бронювання для військовозобов’язаних, оплату навчання дітей працівників в профільних вищах.
Мета цієї подорожі та екскурсії була не лише ознайомитися з виробництвом, а головне зацікавити шукачів роботи та безробітних до працевлаштування на цьому підприємстві. Сподіваємося на позитивний результат.
Щиро дякуємо керівництву Ізмаїльського целюлозно-картонного комбінату за гостинність, чудово продуману екскурсійну програму, дружню атмосферу та наданий транспорт для перевезення нас до та з підприємства.
Розраховуємо на подальшу співпрацю в укомплектуванні вакансій!
Кого зацікавила можливість працевлаштування на ПрАТ «Ізмаїльський целюлозно-картонний комбінат», пропонуємо подивитися перелік вакансій на сайті Ізмаїльської служби зайнятості http://izmailcz.com.ua/shukacham-roboti/vakansiji та звертайтися до нас
- в Ізмаїлі, пр. Незалежності, 32, або за телефоном (097) 008-77-67;
- у Вилкове, вул. Петра Сагайдачного, 13, або за тел. (068) 518-71-35;
- у Кілії, вул. Миру 60А, або за телефоном (068) 867-80-33;
- у Рені, вул. Соборна, 78 А, або за телефоном (063) 408-77-01.
Ми готові допомогти вам влаштуватися на роботу!
 
На зображенні може бути: 10 людей та текст
На зображенні може бути: 4 людини
На зображенні може бути: 3 людини та склад лісоматеріалів
На зображенні може бути: 2 людини, люди навчаються, кларнет та текст
На зображенні може бути: 4 людини та кларнет
На зображенні може бути: 6 людей та склад лісоматеріалів


Загрузка...