Генштаб назвав найгарячіші напрямки з початку доби

Генштаб назвав найгарячіші напрямки з початку доби

Найбільш напружена ситуація на Курахівському напрямку, де загарбники організували 32 штурми.

З початку поточної доби на фронті відбулося 102 бойових зіткнення. Найгарячіше зараз на Курахівському та Покровському напрямках, повідомив Генштаб ЗСУ у зведенні в п’ятницю, 6 вересня.

Так, на Харківському напрямку росіяни здійснили одну атаку поблизу Вовчанська. Бій наразі триває.

На Куп’янському напрямку ворог 12 разів проводив наступальні дії неподалік Синьківки, Глушківки, Андріївки, Берестового та Стельмахівки. Вісім атак – зупинено, чотири – продовжуються.

На Лиманському напрямку загарбники дев’ять разів атакувала біля Новоєгорівки, Дружелюбівки, Чернещини, Тернів, Торського та Діброви. П’ять боїв завершено, чотири – тривають.

На Сіверському напрямку впродовж дня ворог наступав поблизу Верхньокам’янського та Спірного. Два боєзіткнення продовжуються поблизу Верхньокам’янського.

На Краматорському напрямку противник здійснив три штурми неподалік Григорівки, Часового Яру та Андріївки. Всі вони відбиті.

На Торецькому напрямку ворог здійснив п’ять атак біля Торецька та Неліпівки. Чотири атаки завершено, ще одна – триває.

На Покровському напрямку росіяни здійснили штурми у районах населених пунктів Суха Балка, Олександропіль, Зелене Поле, Воздвиженка, Новотроїцьке, Гродівка, Новогродівка та Михайлівка. Найбільш активні дії ворога спостерігаються поблизу Новогродівки, де відбулося більше третини усіх наступальних дій. Загалом відбито 20 атак, сім боєзіткнень – продовжуються. Втрати противника уточнюються.

Напружена ситуація на Курахівському напрямку, де загарбники 32 рази атакували поблизу Красногорівки, Костянтинівки та Георгіївки. Шість боїв досі тривають.

На Времівському напрямку ворог провів п’ять штурмів поблизу Водяного та Старомайорська. Атаки зупинено.

На Придніпровському напрямку відбито п’ять атак. Противник успіху не мав.



Загрузка...