Вбивство Фаріон: МВС залучило сотні фахівців

Вбивство Фаріон: МВС залучило сотні фахівців

Слідство розглядає три версії мотиву скоєння вбивства Ірини Фаріон, серед яких є і причетність Росії.

До розкриття вбивства громадської діячки Ірини Фаріон залучені сотні фахівців. Про це сказала речниця МВС України Мар'яна Рева у коментарі Укрінформу в четвер, 25 липня.

"Станом на зараз триває активна робота із розкриття злочину. Сотні фахівці залучені до цих заходів. Щодо версій мотиву скоєння вбивства, основними наразі є особиста неприязнь, громадська діяльність загиблої, а також розглядається причетність ворога задля дестабілізації внутрішньої ситуації в країні", – заявила вона.

За словами Реви, фахівці кримінального аналізу, зокрема, вивчають відео нібито вбивства Фаріон, яке раніше було розповсюджене російськими соцмережами.

"Коли буде остаточний висновок, повідомимо", – додала вона.

Як відомо, ввечері 19 липня Ірину Фаріон було поранено в голову з вогнепальної зброї у Львові. Жінку доставили в лікарню, але медики не змогли врятувати їй життя через важке поранення.

Напередодні російське неонацистське угруповання NS/WP взяло на себе відповідальність за вбивство Ірини Фаріон. Як доказ своєї причетності до вбивства, угруповання показало фрагмент відео нібито з моментом нападу на неї.



Загрузка...