У Ізмаїлі обговорювали додаткову вакцинацію дорослих та дітей

У Ізмаїлі обговорювали додаткову вакцинацію дорослих та дітей

Керівництво Одеського обласного центру контролю та профілактики хвороб відвідало Ізмаїльський і Болградський райони.

Про це повідомили на сторінці установи у фейсбуці.

Керівники Державної установи «Одеський обласний центр контролю та профілактики хвороб» на чолі з головним державним санітарним лікарем Одеської області Дмитром Бондаренком здійснили робочі візити до Ізмаїльського та Болградського районів. У складі делегації також були заступниця генерального директора Тетяна Дорошенко, заступник генерального директора Анатолій Хомицький та керівники підрозділів.

Під час зустрічей з представниками місцевої влади, зокрема заступницею голови Ізмаїльської районної державної адміністрації Мариною Деной, міським головою Ізмаїла Андрієм Абрамченком та першим заступником голови Болградської районної державної адміністрації Валерієм Єребаканом, обговорили низку важливих питань.

Ключовими темами стали:

Додаткова імунізація проти кашлюку, дифтерії та правця серед населення Ізмаїльського та Болградського районів.
підвищення ефективності співпраці з підприємствами різних форм власності регіону для збільшення охоплення вакцинацією в рамках додаткових заходів з імунізації
Посилення інформаційно-роз'яснювальної роботи серед населення, особливо серед тих, хто пропустив планові щеплення.
Окрім цього, обговорювалося забезпечення населення якісною питною водою, проведення відомчого лабораторного контролю згідно з санітарними нормами та виконання вимог наказу №309 Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури щодо технологічних регламентів для підприємств водопостачання та водовідведення.

Цей візит мав на меті зміцнення співпраці між регіонами для покращення охорони здоров’я та впровадження ефективних заходів імунізації та санітарної безпеки.

Джерело: Місто 24



Загрузка...