Інспектори служби освітньої безпеки Одещини завершили перший навчальний тиждень(фото)

Інспектори служби освітньої безпеки Одещини завершили перший навчальний тиждень(фото)

І цього року навчання відбувається в умовах воєнного стану, тож основна їхня мета – забезпечити безпечне освітнє середовище, де кожен учасник освітнього процесу почуватиметься захищеним.

На території Одеського, Подільського, Ізмаїльського та Білгород-Дністровського районів приступили до несення служби 24 офіцери СОБ. У перші дні навчального року правоохоронці познайомилися зі школярами, батьками та вчителями. Розповіли про свої функції та закликали у будь-яких складних ситуаціях звертатися до них по допомогу. Провели перші уроки з безпеки та спортивні заходи.

Начальник відділу організації служби освітньої безпеки ГУНП в Одеській області Ангеліна Петелько зазначила, що інспектори СОБ здійснюють обстеження будівель та прилеглої території закладів освіти на наявність небезпечних предметів і підозрілих осіб, пропускний режим, слідкують за правопорядком, запобігають вчиненню дітьми й відносно них адміністративних та кримінальних правопорушень, проводять пізнавальні заходи.

«З перших днів діти тягнуться до нас, із задоволенням працюють з нами. Ми ж дбаємо про їхню безпеку, проводимо наставницьку та просвітницьку діяльність», - додала Ангеліна Петелько.

Джерело: Ізмаїльський районний відділ поліції

На зображенні може бути: 4 людини, вулиця, дорога та текст

На зображенні може бути: 5 людей, люди навчаються та текст

На зображенні може бути: 5 людей, люди навчаються та текст

На зображенні може бути: 12 людей, трава та текст

На зображенні може бути: 8 людей, люди навчаються, стіл та текст

На зображенні може бути: 4 людини та текст

На зображенні може бути: 10 людей та текст

 



Загрузка...