В Ізмаїлі відбулися навчання безпеки для освітян(фото, відео)

В Ізмаїлі відбулися навчання безпеки для освітян(фото, відео)

В Ізмаїлі у межах програми “Організація безпечного освітнього середовища” відбулися навчання для усіх працівників закладів загальної середньої освіти. На меті – навчити педагогічних працівників Арцизької, Балтської, Березівської, Ізмаїльської, Любашівської та Овідіопольської громад створювати умови для фізично та психологчно безпечного освітнього середовища та вміти діяти у випадку надзвичайних ситуацій.

Навчання відбувалися 5 днів у форматі онлайн та 1 день – з практичними ситуаціями у форматі офлайн. Ізмаїльська громада наразі завершує останній день: сьогодні тут за участю представників Ізмаїльського районного управління ГУ ДСНС України в Одеській області працівники шкіл показували, як навчилися реагувати на сигнал “Повітряна тривога”, “Пожежна небезпека”, демонстрували практичні навички використання вогнегасником у ліквідації пожежі та навіть змогли викликати рятувальників, аби ті дійсно показали, як працюють у подібних ситуаціях.

Програма реалізується на базі КЗВО «Одеська академія неперервної освіти Одеської обласної ради» за ініціативи Міністерства освіти і науки України спільно з Фондом Президента України з підтримки освіти, науки та спорту, за участю Міністерства внутрішніх справ, за підтримки ЮНЕСКО та в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я, ініційованої першої леді Оленою Зеленською.

Джерело: izmnews



Загрузка...