Мова тіла: хочете привернути увагу людини — просто торкніться свого волосся

Мова тіла: хочете привернути увагу людини — просто торкніться свого волосся

Вам теж інколи здається, що є люди, красиві чи ні — неважливо, які притягують до себе увагу інших. Кожен їхній рух, погляд, інтонація зачаровують всіх, хто поруч. Можна подумати, що це магія, але ні! Це природне або вивчене розуміння свого тіла і себе.

Кожен може бути привабливим і сексуальним. Це те, що йде зсередини нас — енергетика впевненості, мужності чи жіночності. Все це треба ненав’язливо і правильно демонструвати. Для когось таке вміння вроджене, але цьому можна навчитись. Головне - бажання самопізнання і самовдосконалення.

Якщо ви повторюєте собі, що не можете чогось, не варті чогось, не красиві як хтось, не заслуговуєте на щось, негайно зупиніться! Так точно нічого не вийде. Не треба саморуйнації, а треба старанність, щоб загасити свого внутрішнього критика і віднайти в собі вогник здорового егоїзму і віри в себе. 

Наступного разу, коли вам треба буде привертати до себе увагу оточення або конкретної симпатичної вам людини, просто торкніться і пограйтеся зі своїм волоссям. Про це, у своєму відео розповідає психологиня //www.tiktok.com/@villarvalerie" rel="follow" target="_blank" style="box-sizing:border-box;color:var(--primary,#c02);transition:color 0.15s ease 0s, background 0.15s ease 0s, border-color 0.15s ease 0s, box-shadow 0.15s ease 0s, opacity 0.15s ease 0s, filter 0.15s ease 0s, -webkit-box-shadow 0.15s ease 0s, -webkit-filter 0.15s ease 0s;font-weight:700">Valerie Villar. Отже, все, що вам треба зробити — торкнутися волосся, можливо поправити його і це притягне погляд людини саме до вас.

Навіщо так робити:

  • По-перше, ви вивільняєте феромони не тільки з волосся, а й зі своєї шиї. Простий секрет — якщо людина не перебуває від вас за кілометр, це спрацює, а якщо ця людина також зацікавлена в вас, то вся її увага буде прикута до вас і вона точно запам'ятає ваш аромат.
  • По-друге, торкаючись волосся ви, скоріш за все, продемонструєте людині зап’ястя, а це ще краще, адже в цій частині нашого тіла ще більше феромонів, ніж на шиї. До речі, багато людей вважають руки та зап'ясток надзвичайно сексуальною частиною тіла.
  • По-третє, вишенькою на торті стане те, що ви маєте робити все це повільно, розтягуючи момент. Це додасть йому якоїсь містичності та ніби зупинить час.

Певно ж ви помічали як у фільмах, коли сексуальні головні герої поправляють зачіску все ніби дещо сповільнюється. Ви дивитесь через екран і затамовуєте подих. Навіть якщо це не ваш улюблений актор чи актриса, в цю секунду людина стає надзвичайно привабливою. А тепер уявіть людину, до якої маєте потяг, коли вона так робить — руки, очі, волосся що спадає. Зачаровує, правда?

Вам треба зрозуміти, що ви маєте такий самий вигляд і вміло цим користуватись. Якщо ви не впевнені, що вийде еротично, попрактикуйтеся навпроти дзеркала і віднайдіть свої “фартові” та виграшні ракурси.


Це правда, відверта сексуальність притаманна не кожному, але кожен може стати привабливим, варто лиш цьому навчитись.



Загрузка...