Переможці "Євробачення-2024" виступлять в Україні під час війни(фото)

Переможці "Євробачення-2024" виступлять в Україні під час війни(фото)

Відомі швейцарські співаки Nemo, які стали переможцями пісенного конкурсу "Євробачення-2024", виступлять з концертом в Україні. Стало відомо, коли та де відбудеться виступ виконавців під час повномасштабного вторгнення.

Як пише Telegram-канал "Музвар", зі сцени фестивалю Atlas United 21 липня оголосили, що виконавці дадуть концерт у Києві наступного року. З'ясувалося, що Nemo, які позиціонують себе небінарною особою, планували виступити в українській столиці на цьогорічному Atlas United. Проте через завантаженість графіків, це було неможливо втілити в життя.

Однак Nemo не залишать без уваги українських шанувальників і оголосили, що їхній концерт відбудеться у березні 2025 року в одному з київських клубів. В рамках світового турне співаки виступлять з концертною програмою, до якої увійдуть нові треки та хіти, зокрема, тріумфальна пісня Євробачення "The Code".

Nemo / фото eurovision.tv
Nemo / фото eurovision.tv

Варто вказати, що Nemo на пісенному конкурсі постійно висловлювати свою підтримку Україні. За час проведення шоу артисти здружилися з українками alyona alyona і Jerry Heil. Відтак, знаменитості вирішили створити спільний трек, який представлять під час першого концерту у Києві.



Загрузка...