В'ячеслав Узелков зробив різку заяву про екс-дружину Боржемську(фото)

В'ячеслав Узелков зробив різку заяву про екс-дружину Боржемську(фото)

Український боксер та фітнес-тренер В'ячеслав Узелков, який скандально розлучився з Мариною Боржемською, знову різко висловився про екс-дружину.

Зокрема, чоловік опублікував фото зі своєю мамою. Виявилося, що жінка днями святкувала свій день народження. Узелков поїхав привітати рідну людину з 75-річчя, але наголосив, що не спілкувався з нею протягом 20-ти років. Нібито причиною цьому була Марина. 

"У моєї мами день народження. Їй 75 років, з них 20 років, коли був одружений, я з нею не спілкувався. Висновки робіть самі", - заявив боксер в своєму Instagram.

Скріншот посту В'ячеслава Узелкова
Скріншот посту В'ячеслава Узелкова

Узелков зазначив, що зараз йому вдалося відновити стосунки з мамою. Він також додав, що не варто замінювати рідну людину кимось іншим. 

"Після розлучення я з квітами опустив очі, бо боявся подивитись на неї, прийшов і попросив вибачення. Сказав, що мене щось затьмарило. І вона мені відповіла: "Славочко, я не ображаюсь, ти ж мій синочок, якого я люблю". Ніколи не забувайте про матусь і не замінюйте їх іншими родинами. Мама завжди на вас чекає і завжди буде любити", - написав він. 

До слова, Боржемська публічні звинувачення колишнього не коментувала. 

Нагадаємо, В'ячеслав Узелков та Марина Боржемська розлучилися у 2018 році після більше 20 років шлюбу. У жінки було три викидні, проте згодом все ж у них народилося двоє дітей: син Роберт та донька Олівія. Відомо, що Узелков не бере участі в житті спадкоємців. 



Загрузка...