Смерть Анастасії Заворотнюк: кому зірка "Моєї прекрасної няні" залишила усе майно

Смерть Анастасії Заворотнюк: кому зірка "Моєї прекрасної няні" залишила усе майно

Відома російська акторка-путіністка, зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк, якої не стало 30 травня, написала заповіт щойно дізналася про невиліковну хворобу. Стало відомо, кому дістався спадок після смерті артистки.

За даними пропагандистських ЗМІ, коли у Заворотнюк в 2019 році діагностували рак головного мозку, вона одразу вирішила, кому дістанеться усе її майно. Зазначається, що акторці належали дві квартири в столиці країни-агресорки. Одна з них, яка розташована в центрі Москви, площею 190 кв. м, а іншу зірка придбала в районі Мосфільму у новому житловому комплексі. Власне, в ній і була прописала Анастасія.

За підрахунками росіян кожна з цих квартир може коштувати до 600 тисяч доларів. Нерухомість знаменитість поділила порівну між старшою донькою Анною та сином Майклом.

Ба більше, у власності путіністки також були земельна ділянка в Сочі та квартира в новобудові у Москві, а також заміський маєток. Останній дістався Анні та матері акторки. Кому дістанеться інше майно – невідомо. В Анастасії з родичів також залишився чоловік Петро Чернишов та ще одна 5-річна донька.

Хвороба Заворотнюк – що відомо

У 2019 році в акторки виявили пухлину в головному мозку. Після звістки про хворобу Анастасія усі 5 років вела самітницький спосіб життя. Варто вказати, що рак лікарі діагностували одразу після появи на світ молодшої доньки.

Після пологів акторку почали мучити постійні головні болі. У квітні зірку занурили в медикаментозний сон. А свої останні дні вона провела в хоспісі, де і померла.

Заворотнюк була відданою фанаткою Путіна. Вона підтримувала загарбницьку політику Кремля та була внесена до бази "Миротворець". Знаменитість регулярно виступала в анексованому Криму, а після початку повномасштабного вторгнення мовчала про війну.



Загрузка...