Чоловік Руслани Писанки розповів про стосунки акторки з його сином: "Була старшим другом"(фото)

Чоловік Руслани Писанки розповів про стосунки акторки з його сином: "Була старшим другом"(фото)

Чоловік відомої української акторки, ведучої Руслани Писанки, якої не стало 2 роки тому, – бізнесмен Ігор Ісаков – пригадав, якою була покійна дружина. Зокрема, він розповів, яким було спілкування знаменитості з його сином Єгором.

Напередодні, 19 липня, відбулися другі роковини смерті зірки. У пам'ятний день вдівець розповів, що Писанка завжди дарувала свою любов усім навколо. Серед них був і його син Єгор від першого шлюбу. Як відомо, в подружжя не було спільних дітей, тому до хлопця Руслана ставилася як до рідного.

За словами Ігоря, ведуча піклувалася про його сина та була йому старшим другом. Ба більше, бізнесмен зізнався, що часто стосунки в Єгора та Руслани були кращими, ніж в батька з сином.

"З моїм сином у неї були дуже гарні стосунки. Іноді я навіть казав, що в неї з ним виходить спілкуватися набагато краще. У мене, зізнаюся, якийсь період були трохи натягнуті стосунки. Зараз дуже теплі, а тоді… Не знаю, чому так відбувалося. Може, вимагав від нього більше, ніж потрібно. А він цим вимогам не міг або не хотів відповідати. Словом, Руся ладнала з Єгором набагато краще, ніж я. Вона була йому старшим другом, наставником", – поділився Ісаков в інтерв'ю для ОBOZ.UA.

Руслана Писанка з чоловіком / Скріншот Instagram
Руслана Писанка з чоловіком / Скріншот Instagram

Хлопець тривалий час жив разом з зірковим подружжям. Тоді, як пригадав вдівець, Писанка навчала Єгора побутових обов'язків. Вони часто спілкувалися та обговорювали важливі один для одного теми.

"Могла сказати: "Єгорку, хто знає, як воно там буде далі, іди, я тебе навчу варити суп. Стане в пригоді". І вони йшли на кухню, Єгор щось чистив, вона йому розповідала якісь історії, а тим часом давала поради, що за чим кидати до того бульйону. І вони готували разом, обговорювали життя – і добре так їм було. Я в такі моменти намагався ні словом не втручатися, щоб своїми необережними діями не зашкодити їхній відвертості. Коли приїжджали до нас друзі, ми приймали їх утрьох", – додав Ігор.

Наразі син підприємця мешкає за кордоном, куди він виїхав 5 років тому. Ісаков підтримує зв'язок з сином. 

До слова, Писанка померла на 57-му році життя через складну хворобу. Зірка за життя брала участь у "Танцях з зірками", "Зважених та щасливих", "Зірка+Зірка". Вона знімалася у фільмах "Москаль-чарівник", "Вогнем і мечем" та "Таксі для ангела".



Загрузка...