На авто путіністки Насті Івлєєвої наклали арешт через несплату податків(фото)

На авто путіністки Насті Івлєєвої наклали арешт через несплату податків(фото)

На машину відомої російської блогерки-путіністки Насті Івлєєвої, якій раніше заблокували рахунки, наклали арешт. Причиною стало те, що опальна ведуча заборгувала податковій країни-агресорки.

За даними пропагандистських ЗМІ, у 2023 році зірка мережі придбала автомобіль елітної марки Lamborghini. Його вартість на той час склала 40 млн рублів, що приблизно 286 тисяч доларів. Варто вказати, що машину блогерка купила в кредит на 7 років.

Тепер через податкові борги Федеральна податкова служба РФ збирається вилучити авто в Івлєєвої. Наразі відомо, що фанатка Путіна заборгувала майже 21 мільйон рублів. Попри арешт, екс-ведуча "Орла та Решки" продовжує "розсікати" вулицями на коштовному авто, порушуючи правила дорожнього руху.

Настя Івлєєва / Скріншот Instagram
Настя Івлєєва / Скріншот Instagram

Зазначається, що за рік використання Lamborghini блогерці виписали 72 штрафи за перевищення швидкості на загальну суму 100 тисяч рублів. Ані сама Івлєєва, ані її адвокати жодним чином не коментують її поведінку та проблеми з податковими боргами.

До слова, на початку повномасштабного вторгнення путіністка закликала до миру, але не назвала Росію країною-загарбницею. Пізніше артистка видалила усі дописи про так званий мир зі своїх соцмереж і змінила позицію. 

Вона повністю перейшла на бік Кремля та стала ярою прихильницею диктатора Путіна. Причиною стала її "гола" вечірка наприкінці 2023 року. Через це Настя потрапила під культуру "скасування" в РФ. Від неї відмовилися рекламодавці та друзі.

Після скандалу окупаційна влада серйозно зайнялася аналізом діяльності блогерки. Податківці виявили, що вона заборгувала у період з 2020 по 2023 роки понад 137 мільйонів рублів.



Загрузка...