ЗСУ відбивають штурми на 10 напрямках - Генштаб

ЗСУ відбивають штурми на 10 напрямках - Генштаб

На Покровському напрямку трмдиційно більше всього ворожих атак. Бої ведуться у районах населених пунктів Воздвиженка, Новоолександрівка, Прогрес, Новоселівка Перша, Яснобродівка, Євгенівка та Калинове.

Від початку поточної доби на фронті відбулося 76 бойових зіткнень. Ворог більш активний на Покровському та Лиманському напрямках, повідомив Генштаб ЗСУ у зведенні в п’ятницю, 19 липня.

Так, на Харківському напрямку росіяни організували чотири штурми поблизу Глибокого та Вовчанська. Під час трьох боєзіткнень ворог зазнав невдачі, ще один бій продовжується.

На Куп’янському напрямку росіяни атакували позиції ЗСУ біля Новоосинового, Петропавлівки, Синьківки та Стельмахівки. Чотири атаки відбито, ще одна триває.

На Лиманському напрямку впродовж дня загарбники 11 разів атакували неподалік Серебрянського лісництва, Невського, Греківки та Новосадового. Дев’ять штурмів відбито, ще два боєзіткнення тривають біля Невського.

На Сіверському напрямку ворог здійснив шість безуспішних атак у районах Білогорівки, Верхньокам’янського, Виїмки та Переїзного.

На Краматорському напрямку загарбники тричі штурмували оборонні рубежі українців поблизу Часового Яру та Білої Гори. Один бій досі триває.

На Торецькому напрямку противник дев’ять разів атакував біля Північного, Торецька, Залізного та Нью-Йорка. Наші захисники сім штурмів відбили, ще два боєзіткнення – тривають у двох локаціях.

На Покровському напрямку з початку доби окупанти здійснили штурмові дії у районах населених пунктів Воздвиженка, Новоолександрівка, Прогрес, Новоселівка Перша, Яснобродівка, Євгенівка та Калинове. Сили оборони відбили вже 18 атак, три бої ще тривають біля Новоселівки Першої та Яснобродівки.

На Курахівському напрямку ворог шість разів атакував поблизу Красногорівки, Костянтинівки, Карлівки та Парасковіївки. Наші воїни зупинили чотири атаки противника, ще дві – тривають.

На Оріхівському напрямку противник намагався прорвати оборону біля Малої Токмачки, Щербаків та Новоандріївки. Під час шести боєзіткнень росіяни зазнали поразки.

На Придніпровському напрямку загарбники і надалі намагаються вибити українські підрозділи із займаних позицій на лівому березі Дніпра. Дві ворожі атаки успіху не мали.



Загрузка...