Смачніші, ніж голубці: готуємо фантастичні стейки з капусти з фаршем

Смачніші, ніж голубці: готуємо фантастичні стейки з капусти з фаршем

Стейки з капусти можуть бути не лише вегетаріанськими. З фаршем та вершковим соусом вони будуть смачнішими, ніж голубці.

Проте готуються вони значно простіше. Такі стейки сподобаються всім вашим рідним. 

Стейки з капусти

  • Час: 55 хвилин
  • Порцій: 4

Приготування:

  1. Помийте капусту та обережно наріжте її на стейки товщиною приблизно 1 сантиметр.
  2. Змішайте сметану, подрібнений часник та спеції. Щедро намастіть капустяні стейки.
  3. На соус викладіть порізаний кільцями помідор.
  4. У фарш додайте сіль, спеції, добре перемішайте та відбийте. Викладіть котлетами на помідор.
  5. Поставте все в розігріту до 200 градусів духовку на 30 хвилин. Потім вийміть, посипте тертим сиром і відправте запікатися ще на хвилин 15 при 180 градусах.
  6. Джерело: smachnonews.24tv.ua





Загрузка...