Пристрасні поцілунки впливають на схуднення: скільки калорій можна спалити за хвилину

Пристрасні поцілунки впливають на схуднення: скільки калорій можна спалити за хвилину

Поцілунки можуть бути корисними для здоров'я.

Цей акт здатний допомогти зміцнити імунну систему, допомогти схуднути та навіть зменшити стрес, розповів Fruity Slots експерт зі знайомства Джейкоб Лукас.

"Слина містить багато речовин, які можуть боротися з бактеріями та вірусами. Пристрасні поцілунки часто посилюють потік нашої слини, який може допомогти зберегти наш рот, зуби та ясна здоровішими", - пояснює Джейкоб.

Пристрасні поцілунки можуть зміцнювати імунітет та боротися із зайвою вагою. Під час цього процесу цілком реально спалити до 26 калорій за хвилину, що становить понад 100 калорій менш ніж за п'ять хвилин, зазначив експерт.

Варто частіше цілуватись, якщо не можете справитися зі стресом.

Поцілунки також можуть знизити рівень кортизолу в організмі, що може допомогти вам розслабитися та зменшити стрес.

Нарешті, він згадав про переваги прискореного серцебиття.

"Поцілунки можуть спричинити прискорення пульсу, що, у свою чергу, спричиняє розширення кровоносних судин. Коли це відбувається, це може призвести до негайного зниження артеріального тиску, що чудово підходить для здорового серця", з каже Джейкоб.

Поцілунки можуть збільшити частоту серцевих скорочень, що може спричинити розширення кровоносних судин. Коли це відбувається, це може збільшити приплив крові, що може допомогти полегшити біль, наприклад менструальні спазми або мігрень. Крім того, підвищення рівня серотоніну в нашому організмі також є важливим. Кажуть, що це природний знеболюючий засіб", - зазначив Лукас.

Джерело: gazeta.ua



Загрузка...