Хлопця, який стріляв у Трампа, не брали до шкільної стрілецької команди через слабку влучність

Хлопця, який стріляв у Трампа, не брали до шкільної стрілецької команди через слабку влучність

Томаса Метью Крукса, який вистрілив у Дональда Трампа під час передвиборчого мітингу в західній Пенсільванії, у школі не брали до секції стрільби з гвинтівки.

Про це повідомляє BBC.

Джеймсон Майєрс, який закінчив школу разом із Круксом у 2022 році, розповів, що той навіть не потрапив у команду молодшої школи після проб.

"Він так і не повернувся на проби до кінця навчання у старшій школі", - сказав Майєрс.

Інший колишній однокласник розповів, що Крукс "стріляв жахливо" і "не дуже підходив для команди зі стрільби з гвинтівки".

Деякі ровесники, які ходили з ним до школи, описали Крукса як одинаку, якого часто залякували і який іноді одягав мисливські костюми до школи. Його колишня однокласниця розповіла, що хлопець був дуже захоплений історією та його любили вчителі. Інші просто запам'ятали його як тиху людину. За словами одного з однокласників, Крукс був "розумним, але трохи дивним".

Відомо, що Крукс щонайменше рік був членом стрілецького клубу Clairton Sportsmen's Club - одного з провідних у штатах Пенсільванія, Огайо та Західна Вірджинія. За словами слідчих, гвинтівка типу AR, з якої стріляли в Трампа, була куплена батьком Крукса.



Загрузка...