Новий рецепт, що став хітом: навіщо додавати у ранкову каву трошки цибулі

Новий рецепт, що став хітом: навіщо додавати у ранкову каву трошки цибулі

Лате з цибулею є частиною так званої "темної кухні" – кулінари створюють незвичні рецепти, щоб випробувати на міцність органи чуттів.

Користувачі TikTok з Китаю запропонували новий рецепт кави під назвою "Scallion Latte". Аби її приготувати, знадобиться всього один додатковий інгредієнт — нарізана зелена цибуля. За словами авторів відео, це надає напою незвичного смаку.

Не дивно, що новий рецепт кави викликав неоднозначну реакцію у гурманів. Серед них — американські та австралійські пивовари Golden Brown Coffee, які розповіли глядачам про всі етапи приготування.

"Цей вірусний рецепт придумали у Китаї. Тож, звісно, ваш покірний слуга має його спробувати. Почніть з подрібнення свіжої зеленої цибулі. Далі приготуйте лате з льодом, молоком та, звісно, додайте трохи еспресо. Ну і фінальний штрих — покрийте напій шаром зеленої цибулі", — поділився автор ролика.

Рецепт кави, що додати у каву, ранковий напій, відео, приготування, тренди TikTok, як готують каву в Китаї, цікаві новини

Зробивши ковток, він одразу ж закашлявся: "Тут навіть не вийде підробити емоцію. Це жахливо. Каву до дна!".

Під 26-секундним кліпом з моменту публікації з’явились сотні коментарів.

  • "А ви пробували каву з нарізаними кубиками помідорів та пюре з авокадо? Дивовижно!";
  • "Кава з маслом набагато смачніша та корисніша";
  • "Додайте туди трохи часнику, імбиру й рибного соусу";
  • "Кава стає все дивнішою і дивнішою в наші дні".

За даними видання Yahoo, лате з цибулею є частиною так званої "темної кухні": кулінари створюють рецепти, щоб випробувати на міцність органи чуттів. Завдяки нового тренду у континентальному Китаї з’явилось чимало химерних рецептів приготування кави.

Джерело: focus.ua



Загрузка...