⠀ 18 вересня 2024 року Службою відновлення та ро..." />

ТРИВАЮТЬ РОБОТИ З ПРИВЕДЕННЯ У ПРОЇЗНИЙ СТАН АВТОДОРОГИ Т16-07 НА ДІЛЯНЦІ ВІД М. ІЗМАЇЛ ДО С. СТ.НЕКРАСІВКА (фото, відео)

ТРИВАЮТЬ РОБОТИ З ПРИВЕДЕННЯ У ПРОЇЗНИЙ СТАН АВТОДОРОГИ Т16-07 НА ДІЛЯНЦІ ВІД М. ІЗМАЇЛ ДО С. СТ.НЕКРАСІВКА (фото, відео)
18 вересня 2024 року Службою відновлення та розвитку інфраструктури України та Службою місцевих автомобільних доріг силами підрядної організації ТОВ «Евродор» продовжуються роботи з приведення автодороги Т-16-07 на ділянці від м. Ізмаїл до с. Стара Некрасівка у проїзний стан.
З початком повномаштабного вторгнення російських військ на територію України, збільшився потік великовантажного транспорту до портів Ізмаїльщини. В результаті цього дороги зазнали значних руйнувань і потребує негайного вирішення проблема сполучення з портовою інфраструктурою та між населеними пунктами.
Нагадаємо, що до начальника Ізмаїльської районної державної військової адміністрації Родіона Абашева через численні звернення жителів громади звернулася голова Саф’янівської сільської ради Наталія Тодорова щодо ремонту ділянки від м. Ізмаїл до с. Ст. Некрасівка, яка прийшла в аварійний стан.
Враховуючи реалії сьогодення, громадяни України як ніколи потребують отримання зворотнього зв'язку від представників влади. Зважаючи на потреби місцевих жителів та для забезпечення доступу населення до соціальних та медичних послуг, забезпечення проїзду екстрених служб та військових є необхідність в капітальному ремонті автодороги. Оскільки в умовах воєнного стану провести капітальний ремонт неможливо, головою Ізмаїльської РДА разом з керівництвом Саф’янівської громади було ініційовано розгляд першочергових етапів робіт з приведення автодороги Т-16-07 на ділянці від м. Ізмаїл до с. Стара Некрасівка у проїзний стан.
Ізмаїльська районна державна адміністрація висловлює подяку Службі відновлення та розвитку інфраструктури України та Службі місцевих автомобільних доріг, підрядній організації ТОВ «Евродор» за плідну співпрацю, а також мешканцям Саф'янівської громади за активну позицію та небайдужість до проблемних питань громади.


Загрузка...