Чужий конфлікт вирішив ножем: поліцейські повідомили про підозру жителю Ізмаїла у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень співмістянину

Чужий конфлікт вирішив ножем: поліцейські повідомили про підозру жителю Ізмаїла у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень співмістянину

Фігурант втрутився у сварку, яка виникла між його знайомою та її колишнім зятем, і вдарив останнього ножем у живіт. За скоєне правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Кілька днів тому до Ізмаїльського районного відділу поліції надійшло повідомлення від медиків про госпіталізацію 24-річного ізмаїльчанина із ножовим пораненням живота.

Поліцейські з’ясували, що молодика кликала колишня теща, щоб врегулювати питання щодо місця проживання онучки. На зустріч, яка відбулася у середмісті, жінка прийшла зі своїм 23-річним знайомим. Бесіда між колишніми родичами переросла у сварку, в яку втрутився знайомий жінки. Останній дістав з кишені ніж і вдарив ним на рік старшого молодика, поранивши йому живіт.

Правопорушник з місця події втік та викинув знаряддя злочину. Потерпілий сам звернувся до медичного закладу, де знаходиться і досі. Медики діагностували йому проникаюче поранення передньої черевної стінки.

У ході проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці за кілька годин встановили зловмисника та розшукали його й викинутий ним ніж, який скерували на експертизу. Молодик зізнався у скоєному лише після того, як поліцейські зібрали неспростовні докази його вини.

«Ми повідомили фігуранту про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, небезпечному для життя в момент заподіяння. Злочин, що кваліфікується за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, карається позбавленням волі до восьми років. Найближчим часом суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід. Слідство триває під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури», - повідомив начальник слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Анатолій Маршавка.

Ізмаїльський районний відділ поліції Одещини

Джерело: Головне управління Національної поліції в Одеській області



Загрузка...