Одеські поліцейські затримали жінку, яка вдарила ножем дівчину через ревнощі до свого співмешканця

Одеські поліцейські затримали жінку, яка вдарила ножем дівчину через ревнощі до свого співмешканця

Слідчі повідомили зловмисниці про підозру, а суд за їхнім клопотанням обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне фігурантці загрожує до восьми років позбавлення волі.

Подія сталася декілька днів тому в квартирі 22-річного молодика в Приморському районі Одеси, де він проживав з 29-річною жінкою. Коли остання пізно ввечері повернулася в оселю і помітила там, окрім свого співмешканця, ще й 20-річну дівчину, з якою він раніше спілкувався, виник конфлікт, який переріс у бійку. В ході сутички жінка схопила кухонний ніж і вдарила ним дівчину в груди.

Викликані на місце події медики госпіталізували потерпілу з проникаючою колото-різаною раною грудної клітки. Вона досі знаходиться в медичному закладі.

Правопорушницю поліцейські затримали в процесуальному порядку та в якості речового доказу вилучили з квартири ніж і скерували його на експертне дослідження.

«Зібравши достатню кількість доказів, ми повідомили зловмисниці про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне спричинення тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння. За скоєне жінці загрожує до восьми років увʼязнення. Нині за нашим клопотанням суд обрав їй запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Слідство триває під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси», - повідомила слідча відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 Олена Шевченко.

Одеське районне управління поліції № 1



Загрузка...