Скільки часу можна зберігати продукти у морозильній камері

Скільки часу можна зберігати продукти у морозильній камері

Продукти не можуть зберігатись у морозильній камері роками.

Незважаючи на те, що у морозилці продукти надійно захищені від псування, тут вони можуть лежати не вічно.

Якщо говорити про м'ясо, то термін його придатності при температурі -18 градусів становить близько року.

Червоне м'ясо та риба зберігатимуться найдовше. Курка або індичка зі шкірою псуються швидше приблизно через шість місяців.

Напівфабрикати, такі як вареники або пельмені, мають ще менший термін придатності, який не перевищує чотирьох місяців.

Готові страви, включаючи заморожені котлети, перці, голубці, піцу та інше, не рекомендується зберігати у морозильній камері довше трьох місяців.

Фрукти та овочі можна зберігати в морозильній камері так само довго, як і м'ясо - близько року, а гриби - не довше півроку.

Щоб мати можливість контролювати термін придатності, наносьте на упаковку дату за допомогою маркера, а інформацію про термін придатності покупних напівфабрикатів і так можна знайти на етикетці продукту.



Загрузка...