Мікроборщ: в Україні приготували найменшу порцію національної страви

Мікроборщ: в Україні приготували найменшу порцію національної страви

Найменшу порцію борщу можна замовити у вигляді церемонії.

В Україні 24 травня 2024 року встановили новий гастрономічний рекорд і приготували найменшу порцію борщу об'ємом 7 мл. Крихітна страва помістилась на двох чайних ложках. 

Про це повідомили у мережі супермаркетів "Сільпо".

Мікроборщ приготував шеф-кухар Микола Ільїн разом із гостями супермаркету. Цей рекорд був зафіксований експертами Національного реєстру рекордів України.

В Україні приготували найменшу порцію борщу / Фото: Сільпо / ©
В Україні приготували найменшу порцію борщу / Фото: Сільпо
 
В Україні приготували найменшу порцію борщу / Фото: Сільпо / ©
В Україні приготували найменшу порцію борщу / Фото: Сільпо

Щоб борщ вдався насиченішим шеф-кухар заздалегідь приготував м’ясний бульйон, а ще запік моркву та буряк у печі. Час приготування страви становить близько 30 хв.

 
В Україні приготували найменшу порцію борщу / Фото: Сільпо / ©
В Україні приготували найменшу порцію борщу / Фото: Сільпо
 
В Україні приготували найменшу порцію борщу / Фото: Сільпо / ©
В Україні приготували найменшу порцію борщу / Фото: Сільпо

Як приготувати мікроборщ, інгредієнти:

  • свинина - 0,6 г;
  • вода - 4 г;
  • картопля - 0,5 г;
  • капуста біла - 0,4 г;
  • буряк відварений - 0,8 г;
  • варена морква - 0,3 г;
  • томатна паста - 0,3 г;
  • цибуля ріпчаста - 0,2 г;
  • сіль - 0,02 г;
  • цукор - 0,02 г;
  • перець чорний мелений - 0,005 г;
  • олія рослинна - 0,1 г;
  • часник - 0,1 г;
  • зелень ­- 0,1 г.

Відтепер у меню Сільпо Resto можна замовити борщову церемонію, де при вас на мікроплиті приготують найменший борщ в Україні. 

Джерело: tsn.ua



Загрузка...