Чому Україна ще не знищила Кримський міст: пояснення військового експерта

Чому Україна ще не знищила Кримський міст: пояснення військового експерта

Українські військові знищать незаконно збудований російськими окупантами Кримський міст після того, як буде знищено всю протиповітряну та протиракетну оборону в Криму.

Таку думку в ефірі телеканалк "Еспресо" висловив військовий експерт Дмитро Снєгирьов. Він наголосив, що, за класифікацією НАТО, ті заходи, які виконують у Криму українські військові, є "першим етапом по деокупації півострова". 

"Зокрема, знищення протиповітряної та протиракетної оборони росіян в Криму, а також місць базування ВКС РФ. ЗСУ продовжують знищувати аеродроми Саки, Бельбек та Джанкой", – додав він.

Після того, як російське ППО на півострові будуть знищені, під вогневий контроль будуть взяті основні локацїі – Кримський та Чонгарські мости. 

"Саме тому до цього часу ще не знищений Кримський міст. До того часу, поки системи ППО та ПРО росіян, а також місця базування їхньої авіації в Криму, не будуть знищені. Немає сенсу бити по Кримському мосту, якщо їхня протиповітряна оборона може знищити наші ракети та дрони", – резюмував Снєгирьов.



Загрузка...