Сильні й непокірні: імена наймогутніших жінок, які мають сталевий характер

Сильні й непокірні: імена наймогутніших жінок, які мають сталевий характер

Таких жінок нічим не підкупити, вони дуже принципові, бо мають свій внутрішній кодекс честі.

Розповідаємо, які жінки ніколи не підкорюються обставинам, а, навпаки, підкорюють їх завдяки своїй надзвичайній силі волі.

Тамара

Ці жінки вимогливі в першу чергу до себе, тому так само суворо ставляться до інших. А все через їхню відповідальність. Якщо така жінка бере на себе якесь зобов’язання, вона обов’язково це виконає. Тому Тамара – прекрасна керівниця, яка вміє доводити справи до кінця і вимагає від інших того ж самого. Таких жінок поважають сильні чоловіки, тому родинне життя Тамари стабільне й щасливе, оскільки її обранцем буде лише той, хто вміє брати на себе відповідальність.

Олександра

Жінка-воїн. Вона завжди знає, чого хоче від життя, і наполегливо йде до своєї мети. Олександра не терпить брехні, оскільки сама дуже чесна, принципова та відповідальна. З чоловіками вона поводиться так само, прагне бути лідером в усьому. Тому не кожен представник сильної статі зможе витримати сильний характер цієї владної жінки.

Інна

Непокірна. Жінка з цим іменем ніколи не коритиметься обставинам, вона зробить абсолютно все, щоб обставини підкорилися їй. Ці жінки вимогливі як до себе, так і до інших, вони не терплять лінивих, слабких і невпевнених у собі людей. Якщо Інна керує колективом, то ніколи не терпітиме безладу у справах, запізнення співробітників чи безвідповідального ставлення. Вона своїм прикладом покаже, як треба виконувати свої посадові обов’язки.

Вікторія

Ці жінки чесні та справедливі, не терплять брехні й маніпуляцій. Не варто дурити цих жінок, вони за кілометри відчувають неправду і можуть покарати за це. Вікторія – справжній лідер, вона може вести людей за собою, надихаючи своїм прикладом. Ще ця жінка досить владна й самовпевнена, має запальний характер, тому чоловікам іноді буває досить складно з нею.

Ганна

Вольова і вкрай розумна особистість. Ганну ніколи не злякаєш труднощами чи неможливістю щось зробити. Якщо ця жінка намітила для себе якусь ціль, вона досягне її з такою легкістю, що оточуючим доведеться лише здогадуватися, як їй це вдалося. Ганна не терпить брехні й маніпуляторів, відразу ставить таких на місце, в людях цінує порядність та відкритість.



Загрузка...