Помилились дверима і всіх поклали на підлогу: в Києві "відзначились" поліцейські

Помилились дверима і всіх поклали на підлогу: в Києві "відзначились" поліцейські

У Києві в офіс виробника пожежної техніки та обладнання для розмінування "Пожмашина" вдерлися поліцейські. Пізніше з'ясувалося, що вони помилилися адресою.

Про це повідомив голова Всеукраїнського об'єднання роботодавців легкої промисловості Олександр Соколовський.

"З приводу припинення тиску на бізнес!!! Сьогодні до київського офісу компанії "Пожмашина" (адреса - Степана Бендери 9-б) без будь-яких попереджень, і виламавши двері (хоча можна було просто зателефонувати, і їм би відкрили) вломилися з обшуком правоохоронці! До речі, прийшли вони у справі, де обвинувачені, цитую: "здійснюють листування з чоловіками і за грошову винагороду надсилають останнім фотографії та відео порнографічного характеру". Поклали всіх співробітників на підлогу і почали застосовувати фізичну силу! Потім вони зупинилися і почали вивчати документи, і з'ясувалося, що вони зайшли не за тією адресою та в інший офіс!", - написав Соколовський.

Він додав, що обшук проводили озброєні слідчі Дніпровського УП ГУНП у кількості 15 осіб. Без будь-яких вибачень вони залишили офіс. Соколовський нагадав, що у квітні закінчилася дія тримісячного мораторію на "маски-шоу", всі звернення бізнес-спільноти до ОП продовжити його дію, були проігноровані.

Джерело: apostrophe.ua



Загрузка...