А ви вже пробували шашлик з лаваша – готуємо разом з Ектором Хіменесом-Браво
Українські шеф-кухарі Ектор Хіменес-Браво та Ольга Рябенко поділились з підписниками новим цікавим рецептом. Шашлик з лаваша ідеально підійде для відпочинку на природі.
Вже зовсім скоро розпочнуться теплі весняні дні, коли можна буде відпочивати на природі з друзями або родичами. Радіо Максимум розповідає смачний та оригінальний рецепт приготований на вогні.
На свіжому повітрі будь-яка страва смакує по-особливому. Тож записуйте рецепт та готуйте цього літа.
Інгредієнти:
- Болгарський перець – 2 шт;
- Цибуля – 1 шт;
- Петрушка – 50 г;
- Фарш свинина-яловичина – 1 кг;
- Лаваш – 2 шт;
- Сіль, перець.
Процес приготування:
1. Перець та цибулю нарізати кубиком. Петрушку подрібнити.
2. Змішати овочі з фаршем, додати петрушку, посолити й поперчити.
3. Розподілити м’ясну масу по лавашу та скрутити в рулетик.
4. Порізати рулетик на порційні шматочки.
5. Нанизати їх на шампур, як на відео.
6. Смажити на розігрітому вугіллі до готовності.