А ви вже пробували шашлик з лаваша – готуємо разом з Ектором Хіменесом-Браво

А ви вже пробували шашлик з лаваша – готуємо разом з Ектором Хіменесом-Браво

Українські шеф-кухарі Ектор Хіменес-Браво та Ольга Рябенко поділились з підписниками новим цікавим рецептом. Шашлик з лаваша ідеально підійде для відпочинку на природі.

Вже зовсім скоро розпочнуться теплі весняні дні, коли можна буде відпочивати на природі з друзями або родичами. Радіо Максимум розповідає смачний та оригінальний рецепт приготований на вогні. 

На свіжому повітрі будь-яка страва смакує по-особливому. Тож записуйте рецепт та готуйте цього літа.

Інгредієнти:

  • Болгарський перець – 2 шт;
  • Цибуля – 1 шт;
  • Петрушка – 50 г;
  • Фарш свинина-яловичина – 1 кг;
  • Лаваш – 2 шт;
  • Сіль, перець.

Процес приготування:

1. Перець та цибулю нарізати кубиком. Петрушку подрібнити.

2. Змішати овочі з фаршем, додати петрушку, посолити й поперчити.

3. Розподілити м’ясну масу по лавашу та скрутити в рулетик.

4. Порізати рулетик на порційні шматочки.

5. Нанизати їх на шампур, як на відео.

6. Смажити на розігрітому вугіллі до готовності.

Джерело: maximum.fm





Загрузка...