Двоспальні ліжка з'явилися у літаках відомої авіакомпанії: як це виглядає

Двоспальні ліжка з'явилися у літаках відомої авіакомпанії: як це виглядає

Користувачі мережі розкритикували популярну Singapore airlines. Усе тому, що там намагаються створити фантастично комфортні умови для пасажирів першого класу.

Все почалося зі світлин, які опублікували у мережі. На них крісла класну "люкс" перетворюють у справжнє комфортне ліжко. Окрім того, воно ще й оснащене 32-дюймовим HD-екраном. 

Скільки коштує така розкіш

Відпочити на двоспальному ліжку можуть пасажири, які подорожують удвох. Для цього їм доведеться забронювати суміжні місця (1a і 2a або 1F і 2F). Польоти на борту Singapore airlines – загалом недешеві. Однак за місце у першому класі доведеться заплатити понад 600 тисяч гривень.

Звичайно, не двоспальним ліжком єдиним. Пасажири першого класу мають й інші привілеї по комфорту. Зокрема, можуть скористатися спеціальними навушниками з функцією шумопоглинання, скористатися туалетним приладдям (входить навіть крем для обличчя), а також замовити розкішну вечерю, подану на посуді як виді мистецтва.

Двоспальне ліжко на борту Singapore airlines / Reddit

Водночас користувачі мережі розкритикували таку надмірну дружність Singapore airlines саме до пасажирів першого класу. Наголошують, що авіакомпанія робить дуже сильний розрив між якістю послуг для пасажирів різних класів.

Джерело: zakordon.24tv.ua





Загрузка...