Що про характер людини розповість улюблена чашка. Перевірте себе

Що про характер людини розповість улюблена чашка. Перевірте себе

Всі люди різні. Комусь однаково, з якої чашки пити чай чи каву, якого кольору посудина чи з яким принтом. А хтось так звикає до улюбленої чашки, що навіть бере із собою.

Але більшість обирають чашки, які найбільше відповідають внутрішнім почуттям.

Улюблена чашка може багато розповісти про свого власника.

По кольору

Біла. Ви маєте гарну інтуїцію. Любите свободу та завжди готові прийти на допомогу. Прискіпливі до деталей та вимогливі, що іноді може дратувати інших.

Чорна. Звикли приховувати свої почуття, не показуєте, що у вас на душі. Прагнете уникати проблем та складнощів. На роботі можете доводити до істерики своїх підлеглих.

Синя. Такі люди прагнуть жити у гармонії зі світом і мати внутрішній спокій. Якщо у вас синя кружка, то ви не любите сумувати й тікаєте від самотності. Намагаєтеся не брати участь у скандалах і вважаєте неприйнятним використання ненормативної лексики. Вам більше до душі ніжність та миролюбність.

Зелена. Це впевнені у собі люди, які прагнуть бути значущими та поважними. Такі люди наділені потужною енергетикою та впертістю. Також вони звикли підкорятися усім правилам та нормам.

Червона. Ви енергійна та емоційна людина. І намагаєтеся бути першим у всьому. Якщо ж вас роздратувати, то ви швидко дасте відсіч і часто з використанням нецензурних слів.

Жовта. Люди, яким подобається такий колір чашки, дуже допитливі та знають про всі останні новинки моди. Таким людям притаманні метушливість і нав'язливість.

Тематика мультфільмів, кіно, музики

Якщо в людини чашка з принтом, що відсилає нас до мистецтва будь-якого роду, то перед нами людина, якій близькі творчість, романтика, доброта та душевність. Часто це дуже цікаві люди, з якими приємно проводити час за бесідою.

Великі за обсягом

Дехто любить побалувати себе великою порцією чаю за один раз, тому й кухлі у них відповідного розміру. Така людина ґрунтовна, прискіплива і уважна. Вона не любить метушитися і робити все в останній момент.

Аристократичні

Якщо людина віддає перевагу вишуканим фарфоровим виробам, що нагадують про королівські чаювання, то перед нами може бути персона з тонкою душевною організацією, що цінує прекрасне. Однак часом ефектний "королівський" посуд обирають люди, які люблять похвалитися і заздрять досягненням оточуючих.

Вузьке горло

Цікавий факт полягає в тому, що цінителі такого посуду люди практичні, розумні, але прагнуть лише свого збагачення. Тому в спілкуванні з ними варто бути обережними.

Незвичайна чашка

Якщо у вашого друга чашка незвичайної форми або оформлена неординарним чином, то і людина перед нами дуже оригінальна. Як правило, йдеться про людей, які цінують творчість та свіжий погляд на звичні речі.

Класика у білому відтінку

Як правило, такі люди схильні до консерватизму та віддані традиціям. Однак у плані спілкування відкритими та балакучими їх назвати складно. Така людина "розкриється" лише у родинному та колі близьких друзів.



Загрузка...