На Одещині з пошаною провели в останню путь загиблого на фронті воїна

На Одещині з пошаною провели в останню путь загиблого на фронті воїна

Про це повідомляє Болградська районна адміністрація.

Загинув Вадим Шевцов під час ворожого артилерійського обстрілу в районі населеного пункту Стельмахівка Сватівського району 7 вересня.

Лише два місяці тому його було відправлено до учбового центру, після чого він потрапив до 77 десантно-штурмової бригади.

Вадим Шевцов народився 11 лютого 1985 року у селі Веселий Кут Арцизького району на Одещині. У Веселокутській загальноосвітній школі він отримав отримав базову освіту та після 9 класу пішов навчатися до Арцизького професійного аграрного ліцею. Ліцей Вадим закінчив у 2003 році на відмінно, здобув професію тракториста – механіка, отримав водійське посвідчення.

З 2003 по 2005 роки служив у збройних силах України водієм – механіком на БТРі.

Після служби в армії поїхав працювати в Одесу. У 2007 році влаштувався на Виробниче об’єднання «Стальканат-Сілур», де пропрацював 17 років. За час роботи показав себе як кращий працівник, неодноразово займав перше місце на виробництві, має багато грамот за найкращі показники в роботі.

Вадим був світлою, доброю, щасливою людиною. Дуже любив свою сім’ю, був люблячим та дбайливим сином, батьком, чоловіком, – йдеться у повідомленні.

В останню путь Вадима Шевцова мешканці Арцизу провели з квітами та прапорами живим коридором.



Загрузка...