66-річний мільярдер назвав одну рису, яка необхідна для досягнення успіху

66-річний мільярдер назвав одну рису, яка необхідна для досягнення успіху

66-річний мільярдер Джей Чаудрі домігся успіху ще в 90-ті. Його статки оцінюють у 9,5 мільярда доларів

Видання CNBC пише, що Чаудрі 1996 року разом із дружиною заснував свою першу компанію SecureIT. У 1998 році її було продано за 70 мільйонів доларів. Потім він заснував ще три компанії, AirDefense, CipherTrust і CoreHarbor, які зрештою були продані.

У 2008 році він заснував своє нинішнє підприємство, компанію Zscaler, що займається кібербезпекою, в якій він зараз обіймає посаду генерального директора. Ринкова вартість Zscaler становить 25,31 мільярда доларів. За даними Forbes, статки самого Чаудрі оцінюють у 9,5 мільярда доларів.

Коли мова заходить про те, які риси характеру необхідні для досягнення успіху, Чаудрі називає одну характеристику - пристрасть.

"Пристрасть до досягнення чогось значущого", - каже він.

За його словами, будучи захопленим тим, що ви робите, вам набагато легше виконувати роботу.

"Коли це є вашою рушійною силою, коли робота стає вашим хобі", - каже Чаудрі, - "Тому що ви отримуєте від неї задоволення. Це мотивує вас працювати старанніше і досягати результатів, а ці результати спонукають вас до подальшого розвитку. Це ефект доміно - успіх, який починається з глибокого бажання зануритися в роботу".

Для Чаудрі ця пристрасть виникла, коли він "будував щось". Йому подобалося закладати фундамент для своїх стартапів і доводити їх до кінця.

Він вважає, що без пристрасті неважливо скільки у вас досвіду.

"Якщо в людей немає пристрасті, - каже він, - то неважливо, скільки в них досвіду. Це просто не має значення для будь-якої роботи. У вас не буде внутрішнього драйву, щоб продовжувати працювати над вирішенням проблем і рухатися вперед. Ви не будете з такою ж наснагою виконувати роботу, а коли ви сядете за стіл переговорів, робота може стати менш приємною".



Загрузка...