Скільки укриттів у громадах Ізмаїльського району станом на вересень поточного року

Скільки укриттів у громадах Ізмаїльського району станом на вересень поточного року

В Ізмаїльському районі станом на вересень зареєстровано 275 захисних споруд, до яких відносяться: сховища, протирадіаційні укриття та найпростіші укриття. Детальніше про кількість захисник споруд, ремонтні роботи тощо розповіли в Ізмаїльській райдержадміністрації.

У громадах району кількість захисних споруд наступна: на території Вилківської громади – 3 захисних споруди, у Саф’янівській – 50, у Кілійській – 23, у Ренійській – 63, в Ізмаїльській – 123 споруди та на території Суворовської громади – 13 споруд.

Цьогоріч були проведені ремонтні роботи у 20 захисних спорудах району, з яких 11 – у Саф’янівській громаді, 6 – в Ізмаїльській, одна – у Кілійській та дві споруди – у Суворовській.

У Ренійській громаді продовжується ремонт у підвальному приміщенні для облаштування укриття Орловського ліцею. Також на етапі проєктування перебуває будівництво захисної споруди у селі Плавні.

В Ізмаїльській громаді продовжується ремонт у двох протирадіаційних укриттях: на проспекті Незалежності, 56 та 54, а також у двох найпростіших укриттях по вулиці Клушина, 8 та Шевчено, 8.

У Суворовській громаді триває капітальний ремонт приміщення під споруду найпростішого укриття Острівненського закладу загальної середньої освіти. Триває ремонт й у Суворовському ліцеї.

Також наразі у Вилківській громаді готуються документи для взяття на облік одного найпростішого укриття. В садочку «Золота рибка» у Вилковому проводяться заходи для прийняття рішення щодо можливості облаштування найпростішого укриття в підвальному приміщенні. 

У Кілійській громаді проводяться заходи щодо розробки проєктно-кошторисної документації для школи №4.

«Наразі працівниками Ізмаїльської РДА проводиться щодення перевірка стану укриттів в Ізмаїльському районі та проводиться робота з громадами щодо нарощення кількості укриттів для захищення 100% населення Ізмаїльського району», – зазначили у райдержадміністрації.

Підготувала Амєлія МИЙНОВА

Фото – ілюстративне

Джерело: yug.today



Загрузка...