На Одещині військовослужбовці ВМС ЗСУ вимушені відволікатися від бойових завдань на порятунок відпочивальників

На Одещині військовослужбовці ВМС ЗСУ вимушені відволікатися від бойових завдань на порятунок відпочивальників

Угруповання сил i засобів Військово-Морських Сил ЗСУ повідомило, що випадки надання військовими допомоги цивільним особам, які внаслідок необережності під час перебування у прибережній зоні були віднесені в море, протягом червня-липня 2024 року фіксуються зі зростаючою тенденцією. Захисники зауважують, що це значно відволікає бойові підрозділи від виконання основних бойових завдань та наражає життя цивільного населення на небезпеку. Відповідну інформацію опублікували у дописі Ізмаїльської РВА, передає інформаційна агенція «Юг.Today».

До мешканців Ізмаїльського району звернулися у райдержадміністрації із закликом не перебувати на територіях морського узбережжя, які не мають офіційного статусу зони відпочинку:

«З метою недопущення втрат серед цивільного населення, зриву виконання бойових завдань підрозділами УСіЗ ВМС Ізмаїльська районна державна (військова) адміністрація звертається з нагальним проханням не перебувати на територіях морського узбережжя, які не мають офіційного статусу зони відпочинку. Сподіваємося на ваше розуміння! Бережіть себе і своїх близьких!»

Підготувала Амєлія МИЙНОВА

Джерело: «Юг.Today»



Загрузка...