З нагоди Дня медичного працівника, який відмічається в Україні 27 липня, в Ізмаїлі 25 липня відбулись урочисті збори, де адміністрація міста та керівництво медзакладів привітало лікарську спільноту з прийдешнім святом.

З нагоди Дня медичного працівника, який відмічається в Україні 27 липня, в Ізмаїлі 25 липня відбулись урочисті збори, де адміністрація міста та керівництво медзакладів привітало лікарську спільноту з прийдешнім святом.
Від імені Ізмаїльської міської ради та її виконавчого комітету медпрацівників комунальних некомерційних підприємств Ізмаїльської міської ради «Ізмаїльська міська центральна лікарня» та «Ізмаїльський міський Центр первинної медико-санітарної допомоги» привітала заступниця Ізмаїльського міського голови Катерина Татаринцева: «Ми вдячні нашим Силам безпеки та оборони за те, що завдяки їхній мужності ми маємо можливість жити, працювати та збиратись з нагоди професійного свята людей, чий поклик – рятувати життя іншим. Нехай до вас повернеться добро, створене вашими руками та серцями, вашою відданістю справі та високим рівнем фаховості!».
Разом з генеральним директором Ізмаїльської міської центральної лікарні Сергієм Бажаком та директоркою Ізмаїльського міського центру ПМСД Людмилою Бойко Катерина Татаринцева вручила почесні грамоти Ізмаїльського міського голови представникам медичної спільноти міста за багаторічну, самовіддану та плідну працю з охорони здоров'я населення, виявлений при цьому гуманізм і високу професійну майстерність та у зв’язку з професійним святом.
Особливі слова подяки та шани за багаторічну працю на благо Ізмаїльської територіальної громади пролунали на адресу ветеранів праці – лікаря-педіатра, Почесного громадянина міста Ізмаїл Марії Клевак та сімейного лікаря Олексія Антоненка.
За особистий внесок у розвиток сфери охорони здоровʼя міста Ізмаїл, надання кваліфікованої медичної допомоги в умовах воєнного стану, сумлінну самовіддану працю та з нагоди професійного свята нагороджені генеральний директор КНП Ізмаїльської міської ради «Ізмаїльська міська центральна лікарня» Сергій Бажак та директорка Ізмаїльського міського центру ПМСД Людмила Бойко.
Наказом по підприємству відзначено сумлінну працю та високий професіоналізм значної частини колективів міських комунальних закладів.
…Вже третій рік поспіль наші медики мужньо борються з викликами, які виникають через повномасштабну воєнну агресію російської федерації проти України.
В тилу і на фронті, вдень і вночі вони невтомно пліч-о-пліч з військовими захищають Батьківщину. Зараз бойові медики та парамедики рятують життя наших Захисників та Захисниць, що виборюють право українського народу жити вільно та незалежно.
Медичні працівники готові прийти на допомогу, повертають здоровʼя, творять дива і дарують другий шанс на життя.
Нехай праця приносить задоволення, а кожен день дарує успіх в роботі, що рятує життя.


Загрузка...