Волонтери збирають кошти на придбання детекторів дронів для військовослужбовців з Ізмаїльського району

Волонтери збирають кошти на придбання детекторів дронів для військовослужбовців з Ізмаїльського району

Ізмаїльська команда волонтерів відкрила збір на підтримку військовослужбовців загону Гвардії наступу “Сталевий кордон”. Бійцям на Харківському напрямку необхідні детектори дронів.

Волонтери з початку повномасштабного вторгнення організовують чималі збори коштів на придбання необхідного на передовій обладнання та оснащення. У “Сталевому кордоні” захищають Україну мужні, відважні воїни з різних регіонів країни, серед яких є також й мешканці Ізмаїльського району.

Наразі в активній фазі знаходиться збір коштів на придбання 10 детекторів дронів для зенітно-ракетного взводу загону. Таке обладнання дозволяє бійцям виявляти наближення ворожих дронів, їхні характеристики та своєчасно виконувати дії, щодо знищення. Діапазон такого обладнання дозволяє в межах від 200 метрів до 10 км (при облаштуванні підсилювачами) фіксувати квадрокоптери армії рф.

Волонтери вже налагодили певну схему своєї роботи, вони не чекають на повне закриття збору, а закуповують обладнання по мірі надходження коштів. Так ім вже вдалося придбати 4 з 10 детекторів дронів та надіслати їх військовим для виконання бойових завдань.

Підтримати збір можна за реквізитами:

Картка Приват Банка 5168 7451 1960 3543

Моно Банк 5375 4114 1771 6730 (на ім’я волонтерки Світлани Данилової).

Здолаймо ворога разом!

Джерело: bessarabia.ua

 



Загрузка...