Стало відомо про стан постраждалих та пошкодження в Ізмаїлі після нічної атаки

Стало відомо про стан постраждалих та пошкодження в Ізмаїлі після нічної атаки

Сьогодні вночі місто пережило велику масовану атаку шахедами, які були запущені з Приморсько-Ахтарська – рф та окупованого Криму. Зауважимо, що сьогоднішня нічна атака припала на річницю іншої: минулого року, 24 липня, була здійснена також масована атака ворожих шахедів на Ізмаїльський район. На ранок сьогоднішнього дня все ще продовжується ліквідація наслідків атаки.”

Зокрема стало відомо, що через атаку постраждала житлова п’ятиповерхівка в одній з частин міста, в якій були вибиті вікна, а також трапилось часткове руйнування сходової клітини та фасадної частини. На щастя, після цього не виникло пожежі, яка могла б наробити набагато більше лиха.

Однак троє жінок все ж таки постраждали, зокрема у 69-річної жінки були зафіксовані опіки приблизно 6% обличчя та рук. Ще в однієї 49-річної мешканки опіків обличчя та рук було зафіксовано більше  – приблизно 15%. А 63-річна жителька міста отримала 5% опік передпліччя. Усі вони одразу отримали необхідну медичну допомогу на місці події, двох з них довелось ушпиталити.

Як вже повідомлялось раніше, основною ціллю ворожих шахедів була припортова та портова інфраструктура безпосередньо. На жаль, внаслідок масованої атаки сталось чимало влучань по різних частинах міста. В результаті них згоріли 14 вантажних автомобілів та одне легкове авто, дві паливні бочки, вибуховою хвилею були пошкоджені вікна однієї з насосних станцій міста, постраждали складські та технічні приміщення, одне зерносховище. Також вибуховою хвилею було пошкоджено паркан в припортовій території, а через пошкодження даху автогаража довелось викликати два екіпажа вогнеборців, які ліквідували пожежу.

Пожежа, заграву від якої бачили чимало містян, сталась в результаті горіння кількох бензовозів, в яких знаходилося паливо. Також під час розвідки було виявлено не здетоновану бойову частини БпЛА, на місці працюють відповідні служби.

Огляд триває, повний перелік руйнувань та пошкоджень встановлюється. На місцях подій працюють прокурори у взаємодії з іншими правоохоронцями, які фіксують наслідки обстрілу.

Стало відомо про стан постраждалих та пошкодження в Ізмаїлі після нічної атаки

Стало відомо про стан постраждалих та пошкодження в Ізмаїлі після нічної атаки

Джерело: bessarabiainform.com



Загрузка...