Вдарив ножем через образу по телефону

Вдарив ножем через образу по телефону
Вдарив ножем через образу по телефону: поліцейські повідомили 39-річному жителю Кілійської громади про підозру у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень знайомому
За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі.
Про подію, що сталася в одному з приватних будинків у місті Кілія, на спецлінію «102» повідомила жінка, яка пообіді повернулася додому і виявила з ножовим пораненням та у непритомному стані свого 38-річного чоловіка.
Прибувши на місце події слідчі з’ясували, що приблизно о шостій годині 39-річний місцевий житель прийшов до будинку свого знайомого, з телефону якого напередодні ввечері йому дзвонили друзі останнього і висловлювались на його адресу нецензурною лайкою. На цьому ґрунті між чоловіками спалахнула словесна перепалка, в ході якої гість схопив зі столу кухонний ніж, вдарив ним господаря у груди і пішов додому.
Потерпілого, якому дружина виклика «швидку», відразу госпіталізували до міської лікарні, де йому діагностували проникаюче ножове поранення грудної клітки з ушкодженням легені. Наразі він перебуває в медичному закладі під наглядом лікарів.
З місця події поліцейські вилучили імовірне знаряддя злочину та інші речові докази, які скерували на експертне дослідження.
«Ми зібрали достатньо доказів причетності фігуранта до злочину і під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури повідомили йому про підозру за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, тобто в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, яке небезпечне для життя в момент заподіяння. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. За скоєне йому загрожує від пʼяти до восьми років позбавлення волі. Слідчі дії тривають», - повідомив начальник відділення №1 слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Владислав Білінчук.


Загрузка...