В Ізмаїлі готують до відкриття торговий центр

В Ізмаїлі готують до відкриття торговий центр
В Ізмаїлі з’явиться новий торговельний центр Pokrovsky. Відкриється він до кінця поточного року. Про це повідомили у компанії UTG, яка виступає розробником концепції та брокером нового об’єкту.

Розміститься новий торговельний центр неподалік Центрального ринку. Він матиме два поверхи та підземний паркінг на 78 машиномісць. Загальна площа об’єкту становить 5 300 м2.

Розробником концепції та ексклюзивним брокером нового ТЦ виступає компанія UTG. У рамках розробленої концепції, в торговельному центрі буде знаходитись супермаркет «Таврія В», аптека, ювелірний магазин, а також нові міста магазини одягу та взуття українських і міжнародних брендів, магазини косметики, електроніки та інші.

Завдяки розташуванню біля головного за відвідуваністю об’єкта в місті та зручній транспортній доступності ТЦ Pokrovsky отримає високу відвідуваність та цільові покупки, впевнені у компанії.

Нагадаємо, у жовтні 2023 року компанія анонсувала запуск ТЦ на другий квартал 2024 року. Тоді ж повідомлялося, що у будівлі розміститься супермаркет «Таврія В» площею 1,7 тис. кв. м.

За матеріалами інтернет-ресурсів підготувала Оксана Картельян

Джерело: Місто 24



Загрузка...