ЗАПУСК МОДЕРНІЗОВАНОЇ КИСНЕВОЇ СТАНЦІЇ І ПАРОВОГО СТЕРИЛІЗАТОРА В КНП «ДУНАЙСЬКА ОБЛАСНА ЛІКАРНЯ» ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»

ЗАПУСК МОДЕРНІЗОВАНОЇ КИСНЕВОЇ СТАНЦІЇ І ПАРОВОГО СТЕРИЛІЗАТОРА В КНП «ДУНАЙСЬКА ОБЛАСНА ЛІКАРНЯ» ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ»
18 липня 2024 року заступниця голови Ізмаїльської районної державної адміністрації Марина Деной разом із начальницею відділу освіти, охорони здоров’я, культури, спорту Ізмаїльської РДА Ярославною Пєновою у супроводі генерального директора закладу Віталія Гайдукова простежили за запуском модернізованої кисневої станції в Дунайській обласній лікарні, яка надасть можливість забезпечити медичним киснем заклади охорони здоров'я і станцію екстреної медичної допомоги на Одещині.
Завдяки керівництву Одеської обласної державної адміністрації а також Департаменту охорони здоров’я за кошти Дунайської обласної лікарні була здійснена підготовка приміщень для монтажу кисневої станції — витрачені 75 тис грн, а безпосередньо на оновлене обладнання пішли близько 2 млн з обласного бюджету. Воно дасть змогу забезпечити безперебійне централізоване постачання кисню з розведенням по лікарні. З метою енергозбереження кожний блок може працювати окремо в залежності від кількості пацієнтів у закладі. У станції є технічні можливості для забезпечення виробництва медичного кисню та заправки балонів з потужністю 30 балонів на добу, що дає можливість забезпечити медичним киснем медичні заклади і станції швидкої допомоги не тільки Ізмаїльського району, а й усього півдня Одеської області.
Крім того, представники керівництва Ізмаїльської РДА ознайомилися з тим, як ведеться облаштування парового стерилізатора. Цей проєкт, що фінансується Світовим банком, дозволить проводити очищення (деконтамінацію) медичних пристосувань та інструментів за останнім словом техніки не тільки у Дунайській обласній лікарні, а й інших медичних закладів Одещини.
Слід зазначити, що для забезпечення безперебійного енергопостачання Дунайська обласна лікарня оснащена двома потужними дизель-генераторами.
Возможно, это изображение 5 человек
Нет описания фото.
Возможно, это изображение водонагреватель и текст
Возможно, это изображение 1 человек, водонагреватель и текст
Возможно, это изображение 3 человека и текст
Возможно, это изображение 3 человека, водонагреватель и текст
Возможно, это изображение текст
 
 


Загрузка...