Проєкт «І-мапа» — Ваш інтерактивний путівник по Бессарабії!

Проєкт «І-мапа» — Ваш інтерактивний путівник по Бессарабії!
👉🏼 «Інтерактивна туристична мапа Західної Одещини» («І-мапа») — це унікальний інструмент для планування подорожей по Бессарабії, особливо для тих, хто любить подорожувати самостійно. Ви зможете спланувати свій маршрут, вибрати місця для відвідування та знайти корисну інформацію про кожну локацію, що зробить вашу подорож комфортною та цікавою.
🔹За допомогою «І-мапи» кожен охочий турист дізнається:
✔️як правильно підготуватися до подорожі Бессарабією;
✔️що взяти з собою у подорож;
✔️де знаходяться місця з комфортними умовами для ночівлі;
✔️які основні і найцікавіші пам'ятками Бессарабії.
🔹Інтерактивна мапа містить вже необхідне: історичні, культурні, природоохоронні та гастрономічні локації Бессарабії з описами українською та англійською мовами, а також чудові фото та відеоматеріали.
🔹Ініціатором проєкту є одеський режисер Юрій Онищенко. Ідея створення туристичної карти Бессарабії виникла у нього давно, і разом із командою він працював над її реалізацією кілька місяців: збирали за допомогою експертів матеріали для карти — їздили Бессарабією, робили фотографії, знімали відеоматеріали.
✅Проєкт реалізовано в рамках партнерської програми «Культура. Туризм. Регіони» Українського культурного фонду, Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» та Офісу розвитку малого та середнього підприємництва при Міністерстві розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.
📍Переглянути інтерактивну карту Бессарабії: https://imapa.com.ua
Відкрийте для себе всі переваги самостійного туризму Бессарабією разом з «І-мапою»!


Загрузка...