Відбулися змагання третього, фінального туру Клубного чемпіонату України дитячої ліги серед юнаків та дівчат 2011 р.н. та молодші.

Відбулися змагання третього, фінального туру Клубного чемпіонату України дитячої ліги серед юнаків та дівчат 2011 р.н. та молодші.
З 30 травня по 2 червня 2024 року в с. Андріївка Львівської області в Академії настільного тенісу Віктора Дідуха відбулися змагання третього, фінального туру Клубного чемпіонату України дитячої ліги серед юнаків та дівчат 2011 р.н. та молодші.
У змаганнях взяли участь 19 команд дівчат і 35 команд хлопців.
За підсумками трьох турів вихованці Ізмаїльської ДЮСШ, команда дівчат у складі Тариця Єлизавети, Робу Ксенії, Бєлявської Варвари посіла 9 місце. Команда хлопців, в якій грали Петренко Андрій, Безщастний Олексій (тренер С. Матвійчук) та Галинський Максим, посіла 10 місце.
А переможцями серед дівчат стала команда “VIKTORY” у складі якої грали Гадзинська Марія (Окни), Романова Дарʼя (Умань), Бойко Софія (Київ), Кишко Тетяна (Запоріжжя) та наша вихованка Павлюк Катерина! Дівчата отримали Кубок, золоті медалі чемпіонату і грамоти! Вагомий внесок в перемогу дівчат внесла тренер Ольга Петренко, яка протягом усіх турів надавала команді тренерську і психологічну підтримку, супроводжувала команди і надихала на успіх! А Катерина в кожному турі завойовувала для команди такі важливі очки, наближаючи загальну перемогу!
Вітаємо Катерину Павлюк і її тренера Ольгу Петренко з перемогою в Клубному чемпіонаті України і бажаємо досягнення нових спортивних висот!
Дякуємо батькам вихованців за всебічну підтримку!
Велика подяка Силам оборони і ЗСУ за щоденний захист від російської воєнної агресії і можливість продовжувати тренування і виступи у змаганнях!
Слава Україні!
Возможно, это изображение 3 человека и текст
Возможно, это изображение 7 человек, люди играют в теннис и текст «Didukh academ URK ٥ ShPA»
Возможно, это изображение 6 человек и батут
Возможно, это изображение ‎5 человек, люди играют в теннис и ‎текст «‎kh ademy ዘለ 0ג0' Tл NEBRUK SLVDE VBE‎»‎‎
 


Загрузка...