В місті Ізмаїл у консультативно-діагностичному відділенні Дунайської обласної лікарні веде прийом лікар-гастроентеролог

В місті Ізмаїл у консультативно-діагностичному відділенні Дунайської обласної лікарні веде прийом лікар-гастроентеролог

Кабінет гастроентеролога працює тричі на тиждень і надає послуги лікування та діагностики пацієнтам із захворюваннями травної системи, повідомляє Бессарабія.UA.

Лікарка-гастроентеролог вищої категорії Тетяна Кириленко має 39 років стажу роботи у гастроентерології. Колишня завідувачка гастроентерологічним відділенням, після його розформування,  продовжує приймати своїх пацієнтів на базі консультативно-діагностичного відділення обласної лікарні. Вона веде прийом у понеділок, середу і п’ятницю, з 8:00 до 14:00. 

До захворювань травної системи відносяться такі нині розповсюджені хвороби: гастрит, панкреатит, виразкова хвороба шлунка та дванадцятипалої кишки, холецистит, печія та інші. 

Усі вони на фоні постійного стресу, який супроводжує зараз українців, і нездорового харчування – загострюються і потребують вчасної діагностики та лікування. 

Після огляду лікарка Кириленко зможе надати вам  направлення на безоплатні обстеження: гастроскопію, УЗД, комп’ютерну томографію, рентген та деякі лабораторні дослідження. 

Для запису необхідно звернутися до реєстратури  за адресою: вул. Портова 11а, або за телефоном: +380 68 617 08 93. Запис можливий як при наявності електронного направлення від сімейного лікаря або іншого спеціаліста безоплатно, так і без нього, оплативши у касі квитанцію в розмірі 83 грн.

Джерело: Бессарабія.UA



Загрузка...