ЗАСІДАННЯ РЕГІОНАЛЬНОГО ОПЕРАТИВНОГО ШТАБУ З ПІДГОТОВКИ ДО РОБОТИ В ОСІННЬО-ЗИМОВИЙ ПЕРІОД 2024-2025 РОКІВ

ЗАСІДАННЯ РЕГІОНАЛЬНОГО ОПЕРАТИВНОГО ШТАБУ  З ПІДГОТОВКИ ДО РОБОТИ В ОСІННЬО-ЗИМОВИЙ ПЕРІОД 2024-2025 РОКІВ
Сьогодні під головуванням заступника голови Одеської обласної державної адміністрації, голови штабу Антона Шалигайло відбулось перше засідання регіонального оперативного штабу з підготовки об’єктів житлово – комунального, паливно-енергетичного господарства та соціально-культурної сфери області до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років.
У засіданні взяли участь заступниця голови Ізмаїльської РДА Ірина Холостенко, т.в.о. відділу інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства Ірина Георгієва, представники органів місцевого самоврядування та комунальних підприємств.
На порядку денному були розглянуті питання про стан забезпечення альтернативними джерелами електроенергії (генераторами), запаси палива для них та облаштування місць зберігання палива на об’єктах критичної інфраструктури області, а також інженерного захисту об’єктів критичної інфраструктури області.
В ході засідання Ірина Холостенко доповіла про стан забезпечення генераторами об’єктів критичної інфраструктури Ізмаїльського району та наявність необхідного запасу палива для них. Додатково заступницею було наголошено, що ведуться роботи з територіальними громадами щодо забезпечення генераторами об’єктів комунальної інфраструктури, освіти та охорони здоров’я та вживаються заходи щодо систематичного поповнення запасів палива.
 


Загрузка...