Спеціалісти Ізмаїльського управління водного господарства перевірили нове сільськогосподарське підприємство

Спеціалісти Ізмаїльського управління водного господарства перевірили нове сільськогосподарське підприємство
В ході робочої поїздки перевірялася своєчасна подача води на зрошувальну площу сільгосппідприємства ТОВ «Авангард». За цим спостерігала комісія у складі керівника управління, заступника начальника управління та начальника відділу водокористування, повідомляє “Бессарабія INFORM”.
 
 Також під час перевірки контролювалася робота силових агрегатів насосної станції та замірялися миттєві витрати води, яка подається за допомогою нашої насосної станції НСП-2 Ізмаїльської зрошувальної системи, використовуючи  дощувальну техніку “VALLEY”.
 
Нагадаємо, що ТОВ “Авангард” – це нове сільськогосподарське підприємство, яке має 400 га зрошувальних земель, вирощує бобову культуру – нут.
Відновлення внутрішньогосподарської  меліоративної мережі для зрошення земель цього сільськогосподарського підприємства на початку 2024 року здійснювалося спеціалістами Ізмаїльського управління водного господарства.
 
На сьогодні на підприємстві вже задіяні всі чотири дощувальні  машини “VALLEY” та здійснюється контроль і перевірка роботи підприємства з повною продуктивністю.
 


Загрузка...