В МАУПі відбулися масштабні навчання з пожежної безпеки (фото)

В МАУПі відбулися масштабні навчання з пожежної безпеки (фото)

В Придунайській філії Міжрегіональної академії управління персоналом в Ізмаїлі відбулися масштабні навчання з пожежної безпеки, які влаштували фахівці Ізмаїльського районного управління ДСНС України в Одеській області.

За легендою, у закладі освіти виникла пожежа. Студенти та викладачі відпрацювали техніку евакуації до точки, де їх чекали інспектори ДСНС, які провели теоретичне навчання – розповіли про алгоритми дій у випадках пожеж та повітряних тривог; показали основи будови вогнегасника та розповіли, як ним користуватись. Також у присутніх була змога дізнатися, у яких випадках слід телефонувати до ДСНС за номером 101 та як робити це правильно.

Враховуючи, що в умовній пожежі дві людини не змогли евакуюватися, студенти здійснили виклик за номером 101 та викликали пожежно-рятувальну команду. Далі в них була змога побачити евакуацію з другого поверху рятувальниками, а також виніс “постраждалої без свідомості” з використанням спеціального спорядження.

На завершення кожний присутній зміг скористатися вогнегасником та загасити навчальну пожежу, щоб вміти це робити у надзвичайних ситуаціях.

Джерело: izmnews.info



Загрузка...